За контакти: 0892968684

Как да добавите RTSP камера към NSPanel Pro.

Въведение

NSPanel Pro е интелигентен домашен контролен панел, който може да управлява всички ваши устройства и сцени за централен контрол. На този панел можете да преглеждате наблюдението на камерата, да регулирате цветовата температура на светлината, стайната температура, да включвате/изключвате светлините и т.н. Той поддържа добавяне на четири типа камери: камера SONOFF, RTSP камера ,  ESP32 камера и приложението за камера eWeLink. 

Как да добавите RTSP камера към NSPanel Pro

(1) Първо добавете камерата и NSPanel Pro към приложението eWeLink, след като приключите с влизането и добавянето, можете да намерите камерата и NSPanel Pro на началната страница на приложението.
Забележка: NSPanel Pro и камерата трябва да са свързани към един и същ WiFi. 

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

(2) Влезте в NSPanel Pro и плъзнете надолу, за да намерите иконата „Добавяне на камера“, щракнете върху нея, за да влезете в нова страница, след това щракнете върху „RTSP камери“ и „RTSP адрес“, за да въведете RTSP адреса. След като въведете адреса, щракнете върху „Запазване“ и можете да зададете име за вашата камера, след което щракнете върху „Добавяне“. 

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Вашата камера ще се появи на главния екран на NSPanel Pro, щракнете върху нея, ще видите наблюдението на живо и ще намерите камерата в списъка с устройства.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703


Как да получите RTSP адреса

Начинът за получаване на RTSP адрес от RTSP камери на други производители може да е различен от този на SONOFF. Моля, свържете се със съответните производители за подробности. Тук вземете SONOFF CAM Slim като пример, за да придобиете представа как да получите RTSP адреса на камерата.

(1) Първо щракнете върху „CAM Slim“ в приложението „eWeLink“ и върху иконата „•••“ в горния десен ъгъл, за да влезете в „Настройки на устройството“. След това щракнете върху „Още настройки“ и натиснете „RTSP“ и го включете. След това можете да щракнете върху „Създаване на RTSP връзка“, за да генерирате връзката.

(2) След това можете да въведете генерираната RTSP връзка на NSPanel Pro, за да видите мониторинга на живо на панела.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703


Как да синхронизирате камерата към NSPanel Pro

(1) Първо щракнете върху добавеното устройство „NSPanel86PB“, след това щракнете върху „Устройство“, за да влезете в страницата „Конфигуриране на устройства“, след което щракнете върху „Редактиране“ в горния десен ъгъл.

(2) Второ, отбележете „CAM Slim“, след което щракнете върху „Запазване“, ще видите CAM Slim в списъка с устройства на NSPanel Pro.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Твоята количка
  • No products in the cart.
  • Share This
    0