За контакти: 0892968684

Как да управлявате смарт устройства SONOFF с помощта на Apple Watch и Siri?

Apple Watch несъмнено върши отлична работа при проследяване на здравето, фитнес, изпращане на бързи съобщения и обаждания, той може да се използва за управление на смарт устройства. И така, следното ръководство ще включва подробни инструкции, които ви позволяват лесно да завършите цялата настройка за контролиране на едно интелигентно домашно устройство, интелигентна сцена, група интелигентни домашни устройства и извикване на гласов контрол за бърз достъп на Siri, тогава едно нещо, което трябва да направите, е за да започнете пътуването си с управление на интелигентен дом на вашия Apple Watch. Преди да започнете да настройвате, моля, актуализирайте вашето приложение eWeLink до V4.9.0 или по-нова версия и Apple Watch до V4.0 или по-нова.

Как да управлявате едно устройство на Apple Watch?
1. Инсталирайте приложението eWeLink на вашия Apple Watch. За да накарате Apple Watch да се показва в приложението eWeLink, уверете се, че сте влезли в същия iCloud акаунт на вашия Apple Watch и iPhone.
2. Влезте в приложението eWeLink, отидете на „Profile“ и изберете „Apple Watch“.
3. Докоснете „Smart devices“, след което ще видите всички онлайн устройства SONOFF под вашия eWeLink акаунт да се показват в елемента „Not in watch“.
4. За да управлявате устройството на часовника си, трябва да го преместите от „Not in watch“ на „In watch“. Тук отивате на „Setting“ в горния десен ъгъл, докоснете иконата „+“ на устройството, което искате да добавите и запазите, след което устройството е добавено към вашия Apple Watch. (За да премахнете устройството от вашия Apple Watch, можете да го преместите в „Not in watch“ от „In watch“ съгласно тази стъпка.)
5. Сега можете да управлявате SONOFF на вашия Apple Watch.
Забележка: Досега само SONOFF едногрупови интелигентни устройства са налични за управление на Apple Watch.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Как да настроите интелигентни сцени, които да се задействат на Apple Watch?
1. Отидете на „Scene“ в приложението eWeLink.
2. Докоснете „Add“, за да създадете действия. В тригера се поддържа само „Tap to perform“ за добавяне и всички действия се поддържат за добавяне в действието.
3. След като зададете интелигентната сцена, отидете на „Profile“ и „Setting“ в горния десен ъгъл.
4. Докоснете иконата „+“ върху интелигентната сцена, която сте създали, за да я преместите в „In watch“, след което интелигентната сцена е добавена към вашия Apple Watch.
5. Сега можете да докоснете вашия Apple Watch, за да активирате интелигентната сцена.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703
Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Как да създадете групов контрол на Apple Watch?
1. Влезте в началната страница на eWeLink и докоснете устройството, което искате да групирате.
2. Докоснете иконата „…“ в горния десен ъгъл, намерете „Create group“.
3. Изберете устройството, което искате да групирате, след това дайте име на групата и запазете.
4. След като създадете групата, отидете на „Profile“ и „Setting“ в горния десен ъгъл.
5. Докоснете иконата „+“ върху групата, която сте създали, за да я преместите в „In watch“, след което групата е добавена към вашия Apple Watch.
6. Сега можете да докоснете вашия Apple Watch, за да контролирате всички устройства в групата еднократно.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703
Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Как да направите пряк път Siri на Apple Watch за гласово управление?
1. Достъп до интелигентната сцена, която сте задали, и докоснете „Add to Siri“.
2. Задайте конкретна гласова команда за интелигентната сцена, която искате да контролирате, след което продължете към „Add to Siri“.
3. Сега можете да контролирате интелигентната сцена, като използвате прекия път Siri на вашия Apple Watch. Просто кажете гласова команда и интелигентната сцена ще се изпълни автоматично.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Всички горепосочени настройки са направени, можете да видите следния дисплей на вашия Apple Watch. Както отделното устройство, така и управлението на групата са организирани в един и същ интерфейс, който можете да включвате и изключвате група устройства чрез докосване на вашия Apple Watch, като контролиране на едно устройство. Можете да превъртите наляво за достъп до интелигентни сцени. За да превключвате между интелигентни сцени, можете да превъртате нагоре и надолу, за да превключвате между различни сцени. Що се отнася до прекия път на Siri за управление на интелигентни сцени, просто говорете с вашия Apple Watch.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This