За контакти: 0892968684

Лесно ръководство за устройствата за интелигентен дом SONOFF в eWeLink.

Управлявайте смарт устройства SONOFF, базирани на уеб браузър

ЕWeLink дава дистанционен достъп до вашите устройства. Свържете вашите светлини или домакински уреди към смарт устройства SONOFF и можете да проверите състоянието на устройството, да го включите или изключите или да задействате интелигентни сцени, за да активирате повече устройства директно на уеб страницата. Ако интелигентният превключвател SONOFF, свързан към вашите светлини, разполага с мониторинг на мощността, като POWR2, консумацията на енергия в реално време може да се види, за да ви помогне да оцените сметката си за електричество, освен това можете да изтеглите историческите данни за консумацията на енергия, които ще разберете добре от вашето потребление на електроенергия.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Работа с IFTTT

За да предостави по-мощни функции, предварителният план на eWeLink включва  IFTTT, който прави всичко да работи перфектно заедно. IFTTT позволява да персонализирате аплети до детайла. Най-важното е, че  предоставя възможност, която ви позволява безпроблемно да свързвате устройства SONOFF и вашите любими приложения, услуги и платформи, за да задействате отговор, изследвайки забележително интелигентно домашно изживяване с прост интерфейс без код/нисък код. Има милиони съществуващи случаи на употреба в IFTTT, които да ви служат, Просто създайте своя собствена автоматизация или включете съществуваща.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Управлява се от повече клавишни комбинации

Фраза, текст или число в IFTTT лесно ще прелее от върха на пръстите ви към приложението eWeLink, което ви позволява да управлявате дома си на мини екран. В разширения план на eWeLink ще откриете бърз начин за извършване на много обичайни действия с едно натискане. Това означава, че можете да си спестите поредица от стартиране и докосване, като създадете персонализирани „eWeLink клавишни комбинации“ за PC или Mac, за да задействате група светлини или други малки домакински уреди във вашия дом.

Как работи клавишната комбинация eWeLink със смарт устройства SONOFF и вашите домашни уреди? Преди да използвате клавишната комбинация за включване или изключване на светлина, трябва ръчно да създадете интелигентна сцена за светлината в приложението eWeLink, след това можете да зададете ръчната сцена с клавишите в таблото за управление „eWeLink Keyboard“, след което просто натиснете клавишна комбинация за управление на светлината. В разширения план на eWeLink могат да бъдат създадени до 6 клавишни комбинации.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

 Превърнете стария си телефон в охранителна камера, за да видите какво се е случило в дома ви. С приложението eWeLink Camera на вашия стар телефон можете дистанционно да наблюдавате бебето си и всичко, което се случва в дома ви. Например, когато някой нахлуе в дома ви (SONOFF DW2-WiFi сензорът за врата се използва като първа защитна линия за вашата врата), ще ви бъде напомнено с аларма, като същевременно можете незабавно да разберете дали този натрапник е неканен гост или ваш роднина чрез телефона. Освен това видеото може да се гледа в Echo Show и Google Next Hub. 

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703


Увеличете капацитета за повече функции

В безплатния план на eWeLink, въпреки броя на домовете, стаите, сцените, групите и споделените устройства, които устройствата SONOFF поддържат, повечето потребители са обхванати, което осигурява на потребителите гладко интелигентно домашно изживяване.  Разширеният план на eWeLink е включен в до 100 споделени потребители, за да извърши само действието, което сте упълномощили, без да се притеснявате за проблема с поверителността на вашите устройства.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This