За контакти: 0892968684

Осигуряване на свързаност

Индустрията за интелигентни домове преживява стабилен растеж през последните няколко години и ние виждаме това като само началото. SONOFF, производител на интелигентни домашни устройства, базиран в Китай, се възползва от тази тенденция, постигайки висок двуцифрен растеж чрез обединяване с Amazon и eWeLink .

Визията на SONOFF е да създава прости и достъпни продукти за интелигентен дом „направи си сам“ за клиенти по целия свят, правейки живота им по-лесен, по-интелигентен и по-добър. Разработването на интелигентни домашни устройства обаче отнема много време, ресурси и също така изисква задълбочени познания в безжичните протоколи, облачната свързаност, работата в мрежа и фърмуера за сигурност. Това може да бъде тежко бреме за много разработчици, докато се справят с предизвикателствата на засилената конкуренция. Разширяването в други страни извън Китай също има редица препятствия – спазване на местните разпоредби, управление на ежедневните операции и изготвяне на стратегии за продажби и маркетинг, само за да назовем няколко! SONOFF знаеха, че техните амбиции няма да бъдат лесно реализирани без съвместна работа с онези, които имат опит в инфраструктурата, интелигентния дом и комерсиализацията.

Изграждане на диференцирани интелигентни домашни устройства и ускоряване на времето за пускане на пазара

За да осигури висококачествено и сигурно клиентско изживяване, SONOFF се нуждаеше от глобална инфраструктура, за да разшири своя бизнес. Те избраха платформа, захранвана от облака на AWS, осигурявайки солидна основа за услугите си в световен мащаб, освобождавайки SONOFF да се съсредоточи върху изграждането на диференцирани изживявания.

Alexa поддържа основни протоколи за интелигентен дом, включително WiFi, Zigbee и Matter, което улеснява клиентите да смесват и комбинират всякакви продукти на SONOFF. Глобалната поддръжка на Alexa направи безпроблемно за Sonoff да обслужва клиенти в над 80 страни чрез управление на интелигентни домашни устройства и дори на техните родни езици – има 17 езикови варианта! Alexa също така предоставя на разработчиците гъвкави опции за интеграция, включително работа с доставчик на IoT решения, като eWeLink, базиран в Шенжен, Китай. Това сътрудничество с Alexa датира от много години до 2017 г. и помогна на поддържаните от eWeLink разработчици да пуснат на пазара над 300 устройства Works with Alexa (WWA). В допълнение, eWeLink помага на разработчиците да създават устройства чрез множество протоколи за интелигентен дом, като WiFi, Zigbee, Matter, Local Adapter Platform (LAP) и Smart Home Skills, за да се свързват с Alexa и по-лесно да внедряват функции като настройка без фрустрация (FFS) , Smart Reorder и Remote Switch.

С поддръжката на eWeLink, SONOFF лесно интегрира отличителните функции и програми на Alexa, за да осигури просто и безпроблемно клиентско изживяване. Знакът на WWA прави продуктите на SONOFF по-откриваеми на Amazon.com и дава на клиентите увереност, че тези устройства са тествани, за да работят чудесно с Alexa. С настройка без разочарование клиентите могат да добавят устройства SONOFF към Alexa с изживяване без докосване, което им позволява да започнат да изпитват устройствата секунди след включването им. Клиентите могат да използват Alexa за гласов контрол, рутинни процедури, за да им помогнат да спестят време, да живеят удобно, безопасно и по-устойчиво. С повишена ангажираност и удовлетворение, SONOFF може да се възползва от ценни и дълготрайни взаимоотношения със своите клиенти.

С над 200 милиона платени Prime членове в световен мащаб и стотици милиони активни клиентски акаунти по целия свят, SONOFF използва глобалния мащаб и услугите на Amazon, за да се разшири и расте. Услугите за поддръжка на комерсиализацията включват внедряване, управление на ежедневните операции и стратегия за маркетинг и продажби, както и специфични за пазара насоки. SONOFF също намери иновативните инструменти за продавачи на Amazon полезни за изграждането, разрастването и мащабирането на марката им.

SONOFF продава на Amazon.com от 2017 г. и бързо се разшири до пазарите на ЕС, Обединеното кралство, Северна и Южна Америка, Югоизточна Азия и Япония, постигайки висок двуцифрен общ годишен растеж. С помощта на диференциращите функции на Alexa, SONOFF е в състояние да осигури лесно и безпроблемно клиентско изживяване и да се възползва от повишената ангажираност на клиентите и нови източници на приходи. Шестте милиона активни потребители на SONOFF са доказателство за упоритата работа, извършена зад кулисите, за да се вдигне летвата на потребителското изживяване.

Изграждайте и развивайте с Alexa

Работата с доставчици на Alexa IoT като eWeLink помага на разработчиците да реализират по-лесно и по-бързо изживяването на най-добрите клиенти. Присъединете се към SONOFF и други разработчици като FSL, Raex и QIACHIP, за да достигнете до клиенти в мащаб на Amazon.com и да осигурите безпроблемно изживяване от момента, в който клиентите закупят устройство, през настройката и ежедневната употреба.

Наскоро екипите на eWeLink, Alexa, AWS и Amazon Global Selling Outbound (AGS-OB) бяха домакини на семинар за китайски OEM производители, за да им помогнат да научат как да постигнат бизнес растеж извън китайския пазар. Това продължаващо сътрудничество ще осигури обслужване с поддръжка за облачна инфраструктура от AWS, интегриране на диференциращите функции на Alexa с eWeLink и комерсиализация на Amazon.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This