За контакти: 0892968684

Подробно ръководство за сдвояване на SONOFF устройства и приложението еWeLink.

Ако сте инсталирали повече от един интелигентен продукт SONOFF в дома си и се сблъскате с това как да сдвоите всеки продукт с eWeLink, ето какво търсите.

Тъй като домашната автоматизация драматично се появява през тези години, различни комуникационни протоколи като Wi-Fi, ZigBee и Z-wave последователно упражняват решаващата „комуникационна“ роля в интелигентния дом. В този смисъл Wi-Fi като съществуващ преобладаващ комуникационен протокол доминира в тази област, защото ZigBee и Z-wave ще бъдат тенденция на бъдещия пазар на интелигентни домове.

Интелигентната джаджа SONOFF е интелигентен и лесен помощник, за да превърнете дома си в по-интелигентен и защитен, като DUALR3 двупосочен интелигентен превключвател с двойно реле, D1 интелигентен димерен превключвател, USB интелигентен адаптер, L1 интелигентна светлинна лента и 4CHR3/4CHPROR3. 

Забележка: Wi-Fi LED индикаторът мига само в синьо или зелено в режим на бързо (докосване) и съвместимо (AP) сдвояване, така че и двата цвята НЯМА да бъдат посочени в следните инструкции за сдвояване.

Пълна и интуитивна инструкция за методи на сдвояване:
Режим на Bluetooth сдвояване:
След включване влезте в „Bluetooth режим на сдвояване“ по време на първото използване:
DUALR3

Режим на бързо сдвояване:
Влезте в „Режим на бързо сдвояване“ по време на първата употреба след включване (светодиодът за Wi-Fi мига в цикъл от две къси и една дълга);
Излезте от режима, ако не бъде сдвоен в рамките на 3 минути. Натиснете продължително бутона за сдвояване за 5 секунди, за да влезете отново (светодиодът за Wi-Fi мига в цикъл от две кратки и една дълга).
TH10/16, DUALR2, BASICR2, RFR2, PORW2, BASICR3/RFR3, MINIR2, 4CHR3/4CHPROR3, S31, S20, S26, серия TX, T4EU1C, IW100/101, S55, SlampherR2, RF Bridge, ZBBridge

Влезте в „Режим на бързо сдвояване“ по време на първата употреба след включване (издава два къси звукови сигнала и едно дълго);
Излезте от режима, ако не бъде сдвоен в рамките на 3 минути. Натиснете продължително бутона за сдвояване на RM433 или устройството за 5 секунди, за да влезете отново (издава два къси звукови сигнала и един дълъг звуков сигнал).
iFan03

Влезте в режим на сдвояване по време на първата употреба след включване (светодиодът мига бързо);
Натиснете продължително ръчния превключвател за 5 секунди, за да влезете отново (сигналния светодиод мига бързо).
Micro, ZBMINI, BASICZBR3, S31 Lite zb

Влезте в режим на сдвояване чрез продължително натискане на бутона „RST“ за 5 s (LED индикаторът мига 3 пъти)
SNZB-01/02/03/04, DW2-Wi-Fi (LED индикатор мига бързо)

Влезте в режим на сдвояване по време на първата употреба след включване (крушката се променя от слаба към ярка многократно);
Излезте от режима, ако не бъде сдвоен в рамките на 3 минути. Изключете и след това включете, за да влезете отново (крушката се променя от слаба към ярка многократно).
D1

Влезте в режим на сдвояване по време на първата употреба след включване (крушката се променя от слаба към ярка многократно);
Излезте от режима, ако не бъде сдвоен в рамките на 3 минути. Натиснете ръчния превключвател 3 пъти многократно на интервал от всеки 1 секунда (крушката се променя от слаба на ярка многократно).
B02-F-A60, B02-F-ST64, B02-B-A60, B05-B-A60

Влезте в режим на бързо сдвояване, като натиснете и задържите бутона “ON” на дистанционното управление за 5 секунди (светлинната лента мига).
Излезте от режима, ако не бъде сдвоен в рамките на 3 минути. Натиснете и задръжте отново 5s, за да влезете (светлинната лента мига).
L1, L1 Lite

Влезте в режим на сдвояване по време на първата употреба след включване (Показва се с гласова подкана);
Ако излезете от режима на сдвояване, натиснете продължително бутона „Нулиране“ за 3 секунди, за да влезете отново (Посочено от гласова подкана с „успешно нулиране“).
GK-200MP2-B

Влезте в режим на сдвояване, като отделите магнита на повече от 20 mm от предавателя (LED индикаторът остава включен 1-2 s.)
DW2-RF

Бутон за въвеждане на сдвояване чрез кратко натискане на бутона за сдвояване или извършване на движение е открито (LED индикаторът мига в червено и задържа 1 s.)
PIR3-RF

Сканиране на QR код за сдвояване: Micro

Състояние на Wi-Fi LED индикатора:

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

В заключение, ако се борите за сдвояване на устройства SONOFF и не сте наясно кой метод на сдвояване е подходящ за устройството SONOFF, което имате, тази статия ще ви предостави изчерпателна справка за сдвояване и ще ви насочи да кажете текущото състояние на това устройство въз основа върху състоянието на светодиодния индикатор за Wi-Fi.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This