За контакти: 0892968684

Табло за управление на енергия на Alexa: Проследявайте и управлявайте потреблението на електричество, за да спестите сметките си за електоенергия.

Amazon официално пуска нова функция за укрепване на устойчивия бизнес, наречена енергийно табло за управление, целяща да даде на потребителите ясна представа колко енергия черпят устройствата, активирани с Alexa и Echo, и да помогне за по-доброто управление на потреблението на електроенергия в Alexa. Това ново издание, междувременно, точно отговаря на обещанието, че Amazon обещава да достигне нетни нулеви въглеродни емисии до 2040 г. Актуализацията също така предлага на потребителите добра възможност да изградят своите интелигентни и устойчиви къщи по начин, който има положително въздействие върху планетата .

SONOFF, като един от отличните производители на интелигентни домове, е развълнуван да обяви сега, че нашите S31 Wi-Fi Smart Plug и IW100 Wi-Fi Smart вграден контакт, IW101 Wi-Fi Smart вграден превключвател, POWR2 Wi-Fi Smart Switch with Energy Monitoring заема място в препоръчаната от Alexa категория „щепсели и превключватели“. Освен това таблото за управление на енергията позволява на потребителите да наблюдават и управляват енергията, консумирана от повече Alexa- и Echo-съвместими типове интелигентни устройства като светлини, термостати, загряване на вода и телевизори, за да им помогне да пестят енергия в ежедневието.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Проследете в реално време консумацията на енергия на вашите устройства.

В съвременните интелигентни устройства не всяко от тях е проектирано с проследяване на енергията. Сега с енергийното табло можете да проследявате и проверявате консумацията на енергия на смарт устройства, съвместими с Alexa или Echo. Тук можете да имате конкретен преглед на това дали вашите съществуващи смарт устройства поддържат енергийното табло от страницата „съвместими устройства“ на уебсайта на Amazon. 

Отчитайте и синхронизирайте консумацията на енергия в приложението Alexa.

След като потреблението на енергия от вашето устройство бъде наблюдавано, данните за потреблението на енергия в реално време ще бъдат докладвани и синхронизирани на таблото за управление на енергията в приложението Alexa. И с това можете да видите диаграма, която показва колко часа работи вашето устройство. Функцията ви позволява да проверите консумацията на енергия, която вашите устройства консумират на ден, седмица или месец. Тези данни за мощността се отразяват като диаграма, която можете да направите сравнение въз основа на дневната, седмичната или месечната тенденция на потребление, за да зададете съответната рутина за управление на вашите сметки за електроенергия, за да помогнете за пестенето на енергия на вашите смарт устройства.

В таблото за енергийно управление имате опцията данните за мощността да се проследяват и отчитат в реално време или да се оценяват по предварително зададените от вас параметри.

Предоставяне на предложения за по-добро потребление на енергия за вашите устройства.

Чрез таблото за управление на енергията Alexa може да запази вашите навици за потребление на енергия за ден, седмица или месец и след това ви предлага по-добри препоръки за потребление на енергия. Плюс това, заедно с вградената „рутинна“ функция на Alexa, можете да накарате светлината да се включва автоматично, когато слънцето залязва, и да се изключва, когато слънцето изгрява, така че винаги да поддържате по-ниско ниво на консумация на енергия и нисковъглероден начин на живот.

Как да използваме консумацията на енергия?

1. Изтеглете най-новото приложение Alexa или актуализирайте приложението Alexa до най-новата версия.
2. Стартирайте приложението Alexa и докоснете „Устройства“ в долния десен ъгъл на началната страница.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

3. Отидете до енергийното табло.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

4. Въведете специфичните параметри на вашето поддържано от Alexa или Echo устройство.

5. Енергийното проследяване е активирано. Сега можете да проверявате и управлявате състоянието на потребление на енергия на устройството.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Заключение

Енергийното табло на Alexa може лесно да ви помогне да наблюдавате и управлявате потреблението на енергия от вашето устройство с помощта на вашия мобилен телефон, което ви позволява да разберете по-добре потреблението на енергия във всеки един момент, за да настроите план за намаляване на месечните си сметки за електричество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Твоята количка
  • No products in the cart.
Share This
0