За контакти: 0892968684

SONOFF NSPanel Pro – Пълен достъп за интелигентен контрол на дома.

Въведение

Какво представлява NSPanel Pro? Прилича на NSPanel, но е по-нов и по-различен. SONOFF NSPanel Pro е интелигентен контролен панел, който интегрира всички ваши устройства и сцени за управление. Софтуерната основа на новия NSPanel Pro е eWeLink Cast, който ви дава възможност да контролирате всички поддържани от eWeLink устройства, сцени и дори устройства на партньори на този безупречен сензорен екран.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Спецификации на NSPanel Pro:
– Дисплей – 3.95-инчов Full Touch Screen с резолюция 480*480
– Протокол – Поддържа WiFi, Zigbee, Bluetooth и eWeLink-Remote
– Вграден микрофон и високоговорител – персонализиран 1W високоговорител и двупосочен цифров микрофон
– Вграден ICC светлинен сензор – Автоматично регулиране на яркостта на екрана

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703


Основни характеристики:

Неограничен брой контролни устройства, поддържа управление на всички SONOFF устройства, от интелигентни светлини, интелигентни камери, сензори за сигурност до превключватели и т.н. Всички други марки устройства със стандартни протоколи Zigbee 3.0 също могат да работят на този панел.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Съвместим с осветителни тела Philips Hue / YEELIGHT / IKEA. 

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

С вграден микрофон и високоговорител, той поддържа използването на мобилен телефон за обаждане от панел и разговори от панел към панел. NSPanel Pro вече не е стенен ключ, а интелигентен панел може да бъде поставен навсякъде за ваше удобство. Можете да го поставите в кухня, всекидневна, спалня и т.н. Където и да сте и каквото и да правите, просто говорете на телефона или панела си за лесна комуникация, като например да помолите децата да слязат долу за вечеря или да се обадите на семейството, за да вземете пакет пред вратата и др.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Основният дисплей показва  времето с външна температура, състояние на WiFi, час и дата, както и вътрешна температура. Плъзнете екрана, за да влезете в меню с дефинирани от потребителя сцени, можете да промените настройките на термостата, когато напуснете дома си с едно докосване или други сцени, които сте добавили. А самият панел може да действа като термостат, контролирайки вашия нагревател или охладител чрез интелигентен превключвател за температура и влажност SONOFF, като го включва или изключва в зависимост от зададената температура. Можете да изберете източник на температура за термостата от устройства за откриване на външна температура като TH10/16, SNZB-02 и др.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Добавете превключвател за измерване на електроенергия SONOFF към NSPanel Pro, можете да проверите консумацията на енергия в реално време на едно устройство или на целия ви дом на панела по всяко време, до шест месеца история на почасова консумация на енергия може да се види на този панел . Тази функция ще бъде налична във V1.3.0.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Работи с интелигентни камери, за да пази винаги дома ви, съвместим е и с други камери, поддържащи RTSP. Въведете IP адреса на камерата на панела, след което можете да видите екрана за наблюдение в реално време. Специално, поддържа и ESP32-CAM. Задайте сцена със смарт камера за сигурност, например, като добавите SNZB-01 ZigBee безжичен превключвател и CAM Slim смарт камера към панела и задайте сцена – когато някой натисне превключвателя, инсталиран извън вратата, панелът ще алармира, след което вие може да проверите посетителя пред вратата на панела и да говорите с него. 

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Видеоклипът по-долу ви показва как интелигентната камера и ZigBee превключвателите работят на този панел👇


Още функции непрекъснато се актуализират

– NSPanel Pro ще поддържа екосистемата Matter, позволявайки взаимовръзка между устройства на повече марки и подобрявайки съвместимостта между продуктите. (* Ще се поддържа през 2023 г.)
– Като eWeLink-Remote хъб за комуникация с устройства SONOFF с други протоколи.
(*протоколът eWeLink-Remote е специално проектиран от SONOFF, за да разреши недостатъците на традиционното 433MHz RF управление.)

– Персонализиран тапет – Поддържа качване на снимки от вашия телефон като тапет на работния плот на панела.
– Локален контрол и локална сцена на Zigbee устройства

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This