За контакти: 0892968684

Как да постигнем оптимална енергия с енергоспестяващите крушки SONOFF?

Съвсем лесно е да намалите потреблението на енергия, за да постигнете оптимална енергия. Говорейки за енергия, обикновено виждаме големи електроцентрали и димни комини вместо енергоспестяване. В сравнение с инвестирането в електроцентрали, всъщност е по-евтино и екологично да се намали потреблението на енергия.

В домовете си разчитаме на електричество за захранване на осветлението и домакинските уреди. Колкото повече използваме електричество, проблемът с глобалната енергийна криза безумно ще се влошава, разбира се, толкова по-висока е сметката ни за електричество.

И така, как можем индивидуално да насърчаваме пестенето на енергия? Насочвате ли се към енергоспестяване в периода на енергиен недостиг? SONOFF е тук, за да ви предостави „интелигентен“ енергийно ефективен начин да минимизирате сметките си за електроенергия.

Как можем да се подготвим за глобалната енергийна криза?

Първо, трябва да преминем към по-ефективно интелигентно осветление – да намалим използването на по-старите видове крушки. Електричеството обикновено е невъзобновим природен ресурс, така че трябва да намалим разхищението на електроенергия до възможно най-малко.

Правилната изолация за изтичане на енергия помага много за спестяване на енергия. Неща като изключване на крушки и вентилатори, когато не се използват, използване на крушки с ниска консумация на енергия или интелигентни крушки вместо традиционни крушки и други.

Как енергийно ефективните крушки SONOFF ви осигуряват по-ефективно осветление?

По основателни причини интелигентното осветление, особено интелигентната крушка, често е първата стъпка към енергийно ефективен интелигентен дом поради простото си удобство. Серията интелигентни крушки SONOFF, която включва Wi-Fi Smart LED крушки с нажежаема жичка и Wi-Fi интелигентни LED крушки, се разделят отделно на топло-към-студено бяло и RGBCW светлинен цвят.

В сравнение с традиционната крушка, интелигентните крушки SONOFF са димируеми и регулируеми по цвят, което означава, че можете да промените яркостта на крушката на по-ниско ниво при използване според вашите предпочитания. Интелигентната крушка SONOFF с номинална мощност до 7 W ви помага да спестите 90% повече енергия от обикновените крушки с нажежаема жичка. В същото време се насладете на икономия на енергия с тях, която продължава 15 000 часа и осигурява най-малко 800 лумена ярка светлина.

За интелигентната крушка можете да  планирате да се включва или изключва въз основа на предварително зададения график, за да поддържате сметката си за електричество по-ниска. Ако не сте сигурни дали крушката във всекидневната е изключена, когато ви няма, просто докоснете смартфона си, за да я изключите. Контролирайте светлините въз основа на вашето присъствие. Движението е интелигентен начин да включите осветлението си автоматично, когато пристигнете вкъщи. Със сензора за движение SONOFF SNZB-03 ZigBee има функция, чрез която интелигентната крушка автоматично се включва или изключва, когато открие вашето движение. Като алтернатива можете да активирате крушката с преносим бутон за безжичен превключвател навсякъде. Например с бутона SONOFF SNZB-01 ZigBee можете да активирате или деактивирате крушката. 

Всички интелигентни крушки SONOFF се управляват с глас и можете да използвате системата Amazon Alexa или Google Home за дистанционно управление на осветлението, промяна на яркостта и цветовете.

Bluetooth ви позволява бързо да свържете SONOFF крушките към вашия смартфон чрез приложението eWeLink. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This