За контакти: 0892968684

Овладейте потреблението на енергия със SONOFF POW Ring Smart Power Meter

Въведение
Искали ли сте някога по-интелигентен начин за проследяване и контрол на потреблението на енергия в дома ви? Уморихте ли се да сте в неведение за това къде отива силата ви и как да направите значими промени? Ако е така, време е да откриете променящото играта решение, което сте чакали. Със SONOFF POW Ring Smart Power Meter вие ще отключите изцяло ново ниво на прозрение и контрол върху потреблението на енергия. Готови ли сте да направите първата стъпка към по-ефективно и устойчиво бъдеще?

Подобрено откриване на ток
Оборудван с клема за токов трансформатор с разделена сърцевина, POWCT осигурява точно откриване на токове до 100A. Сбогувайте се с опасностите от токов удар, благодарение на безконтактния дизайн. Просто превключете ключалките, за да отворите или затворите без усилие CT сензора, като гарантирате, че безопасността и производителността никога не са компрометирани.

Енергиен мониторинг в реално време
Бъдете информирани за потреблението на енергия в дома си, независимо къде се намирате! SONOFF POWCT ви позволява да наблюдавате използването на уреда в реално време, директно от вашия смартфон. Независимо дали сте у дома или в движение, имате достъп до жизненоважни данни за потреблението на енергия от приложението, когато имате нужда от тях.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Изчерпателни исторически данни
Потопете се дълбоко в своите модели на потребление на енергия с лекота! С това устройство можете да получите достъп до исторически данни за последните 6 месеца. Анализирайте тенденциите на потреблението си по години, месеци или дни, което ви дава възможност да вземате информирани решения относно потреблението на енергия. Плюс това, с възможността да изтеглите тези данни, можете да предприемете проактивни стъпки към по-добро управление на енергията и ефективност.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Поддръжка на контакторно управление
Поемете безпроблемно управлението на вашия енергиен товар! SONOFF POWCT разполага с вградено реле с номинален ток 2A, което позволява включване/изключване на контрол на товара, когато се използва заедно с контактор. Независимо дали управлявате отдалечено устройствата си или планирате работата им, това устройство осигурява плавен и ефективен контрол на мощността, като ви позволява да контролирате потреблението на енергия.

Защита от претоварване
SONOFF POW Ring Smart Power Meter е оборудван с функция за защита от претоварване, гарантираща безопасността и дълготрайността на вашите свързани устройства. С персонализирани настройки за напрежение, ток и прагове на мощност, това устройство автоматично изключва свързаното устройство, когато някое от тези условия е изпълнено, предотвратявайки потенциални щети от прекомерно електрическо натоварване. С това устройство можете да сте спокойни, че вашите устройства са защитени от претоварване, гарантирайки както безопасност, така и надеждност във вашата интелигентна домашна екосистема.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Разгледайте Smart Scene
Със SONOFF POW Ring Smart Power Meter можете да зададете персонализирани графици за автоматично управление на вашите устройства. Кажете сбогом на безпокойството да оставяте уредите включени през целия ден – просто насрочете кафемашината да се изключва след сутрешното ви варене или настройте светлините да се изключват, когато всички напуснат къщата. Плюс това, с функцията за праг на потребление на енергия, можете да сте сигурни, че устройствата ще се изключат автоматично, след като достигнат зададения от вас лимит на потребление на енергия. Независимо дали управлява вашето потребление на енергия по време на пиковите часове или осигурява безопасност, когато сте далеч, POWCT ви дава силата да контролирате потреблението на енергия в дома си с лекота и спокойствие.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Твоята количка
  • No products in the cart.
  • Share This
    0