За контакти: 0892968684

Призив за бдителност срещу фалшиви продукти!

Уважаеми клиенти на SONOFF,

Докато разсъждаваме върху нашето пътуване, започнало преди осем години, SONOFF е непоколебим в своя ангажимент към иновациите и качеството. Никога не сме очаквали да се сблъскаме с предизвикателството, пред което сме изправени днес, свидетелство за годините ни упорит труд, а също и сериозно изпитание за нашата решителност. На този етап изразяваме нашата сърдечна благодарност за вашата постоянна подкрепа и доверие. Сега обаче сме изправени пред сериозен проблем, който изисква незабавно внимание.

Напоследък установихме вълна от сложни фалшиви продукти на пазара. Тези имитации, измамно подобни на външния вид на оригиналните продукти на SONOFF, нито са разрешени от SONOFF, нито отговарят на нашите високи стандарти за качество и безопасност. Ние разбираме вашите строги изисквания за качество на продукта и издаваме това, за да ви помогнем да разпознаете и избегнете тези фалшификати.

По-конкретно, продуктът SONOFF MINIR2 е обект на прицел от фалшификатори със значителен приток на тези имитации на пазара. Разследванията разкриха, че продавач на име „lingdianqidong01.br“ в платформата Shopee е сред тези, които разпространяват тези фалшификати. Въпреки убедителната им външност, фините несъответствия като несъответстващи бързи ръководства и липсата на информация за марката при сдвояване на устройството са издайнически признаци за тяхната фалшива природа.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Как да реагираме и да идентифицираме фалшификати:

1. Предприети действия: SONOFF съобщи за този проблем на платформата eWeLink, като поиска тяхното съдействие за спиране на тези незаконни нарушения. Платформата е в процес на блокиране на тези незаконни фалшификати и, в съответствие с техните условия за обслужване, ще престане да предоставя облачни услуги на устройства, които нарушават нашата марка, гарантирайки защитата на законните права на SONOFF и безопасността на нашите потребители.
2. Методи за идентификация:
– Сравнение на съдържанието: Въпреки че фалшивите опаковки може да изглеждат подобно, съдържанието, като например краткото ръководство, не съответства на нашите официални стандарти. Официалните ръководства могат да бъдат сравнени, като ги изтеглите от официалните продуктови страници на SONOFF.

Официални ръководства: Ръководства за потребителя на SONOFF

Официални подробности за продукта: Sonoff MINIR2

– Информация за ПРИЛОЖЕНИЕТО: При свързване на устройството към eWeLink проверете страницата с настройки на устройството за марката SONOFF и името на продукта, ID и друга информация.
– Грешки при сдвояване: Устройствата, показващи код за грешка „6000“ по време на сдвояване, може да са фалшиви. Ако имате съмнения, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на SONOFF за насоки.
– Използваемост на ПРИЛОЖЕНИЕТО eWeLink: Устройствата, които излизат офлайн поради спиране на облачната услуга в приложението, вероятно са фалшиви.
– Фалшиви канали за продажба: Въз основа на доклади на клиенти е потвърдено, че магазини като „Shopee—lingdianqidong01.br“ продават фалшиви продукти MINIR2. Ако сте пазарували от такива магазини, може да имате фалшификат и трябва да се свържете с продавача за искове. SONOFF ще продължи да актуализира магазините, продаващи фалшификати въз основа на отзивите на клиентите, за да подпомогне внимателния избор.

3. Рискове от фалшификати: Използването на непроверени фалшификати крие рискове за безопасността, ниска производителност и невъзможност за нашите гаранционни услуги.
4. Ангажимент на SONOFF: Ние се борим с фалшификатите чрез законови мерки за защита на нашата марка и интересите на потребителите, непрекъснато предлагайки висококачествени продукти и изключително обслужване на клиентите.
5. Присъединете се към нас в надзора: Каним ви да се присъедините към SONOFF в наблюдението на пазара и борбата с фалшивите продукти. Ако срещнете фалшив продукт на SONOFF, моля, докладвайте го. 


В заключение, призоваваме всички потребители да останат бдителни и да купуват продукти чрез официални и оторизирани канали, за да гарантират истинско изживяване на SONOFF. Ако подозирате фалшива покупка, моля, свържете се с нас незабавно. Ние сме напълно ангажирани с предоставянето на необходимата подкрепа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This