За контакти: 0892968684

Работа с Home Connect Plus. Ръководство с инструкции.

Въведение

Home Connect Plus е приложение за централен  контрол на вашия интелигентен дом. Приложението свързва и автоматизира различни интелигентни устройства и системи от различни марки – всичко от интелигентни термостати, през прахосмукачки и високоговорители, до щори и осветление. С приложението Home Connect Plus можете да комбинирате устройства от различни марки, да ги управлявате централно и да създавате интелигентна автоматизация и сценарии. Например създайте табло и следете потреблението на електроенергия, газ и вода. SONOFF влезе в партньорство с Home Connect Plus. Повечето устройства SONOFF работят с приложението Home Connect Plus, сега можете да разширите настройките си на SONOFF с множество устройства и цели системи от различни производители в приложението Home Connect Plus.

Стартиране:

– Изтеглете приложението eWeLink и регистрирайте акаунт.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

– Изтеглете  приложението Home Connect Plus

Процес на свързване на eWeLink и Home Connect Plus

(1) След като инсталирате приложението Home Connect Plus, активирайте го и щракнете върху „Продължи“, след което щракнете върху „Продължете към влизане“ и изберете начин за влизане.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

(2) След като влезете, изберете вашата държава и щракнете върху „Продължи“. След като завършите регистрацията, активирайте приложението Home Connect Plus, щракнете върху „Устройства“, след което щракнете върху „Свързване на нови устройства“, за да влезете в страницата за добавяне на устройство.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

(3) Намерете приложението eWeLink и щракнете върху него, след което щракнете върху „Продължи“ в горния ляв ъгъл, за да влезете в страницата за вход в акаунта на eWeLink, след като въведете акаунта и паролата, щракнете върху „Oauth and log in“ и отворете приложението Home Connect Plus .

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

По този начин процесът на синхронизиране на устройства на eWeLink Smart Home към Home Connect Plus е завършен и вашето устройство SONOFF ще се появи на страницата с устройства на приложението Home Connect Plus.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703


Списък на устройствата, работещи с Home Connect Plus

DIY Превключватели: BASICR2, BASICR3, BASICZBR3, RFR2, RFR3, MINIR2, DUALR2, 4CHR3/4CHPROR3, POWR2, POWR3, ZBMINI, ZBMINI-L, Micro, TH10/TH16, SlampherR2

Контакти: S31/S31 Lite, S31 Lite ZB, S26, S55

Стенни ключове: TX Series, NSPanel

Крушки: B02-B/B05-B, B02-BL/B05-BL

Домашна сигурност: SNZB-02

Често задавани въпроси

1. Защо не мога да намеря Home Connect Plus в моя магазин за приложения?
– В момента се предлага само в Германия, Австрия, Швейцария, Швеция, Холандия и Обединеното кралство.

Научете повече за приложението: https://www.home-connect-plus.com/global/en/app/

2. След като свържа акаунта си в eWeLink с Home Connect Plus, защо някои устройства в приложението eWeLink не се синхронизират с Home Connect Plus?
– В момента Home Connect Plus поддържа повечето устройства SONOFF. Но някои неподдържани устройства не могат да се синхронизират с Home Connect Plus. В бъдеще ще се поддържат още устройства.

3. Всички функции на устройствата SONOFF налични ли са в приложението Home Connect Plus?
– Не. Някои функции не се поддържат в приложението Home Connect Plus. Той се фокусира върху тези основни функции и автоматизации, които осигуряват удобство при ежедневна употреба. Подробни опции за настройка или рядко използвани специални функции все още остават в приложението eWeLink.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This