За контакти: 0892968684

Разгледайте NSPanel Pro V3.0.0 НОВ UI: RUBIK

Въведение

С бързото развитие на дигиталната ера, нашите потребители очакват продуктите не само да напредват във функционалността, но и да предоставят чисто ново изживяване в дизайна на интерфейса. В най-новата версия на NSPanel Pro ние не само обновихме функционалностите, но и цялостно оптимизирахме потребителския интерфейс. Тази статия ще се потопи в тези промени в потребителския интерфейс и ще демонстрира как създават превъзходно изживяване за потребителите. Нека да проверим какво е НОВОТО във V3.0.0 UI и как да го използваме добре.

 ПредиСлед
Начален екран– Фиксирано оформление
– Фиксирани уиджети
– 12 различни оформления
– Персонализируеми уиджети
Разширен екран– Устройствата и сцените трябва да се показват на различни страници.
– Показване на до 4 устройства или сцени на една страница.
– Устройствата и сцените могат да се показват на едни и същи страници.
– Показване на до 9 устройства или сцени на една страница.

Какво е НОВОТО във V3.0.0 UI

За да опрости взаимодействието с потребителите, нашият специализиран екип за научноизследователска и развойна дейност е проектирал щателно 12 различни оформления за началния екран, всеки от които е пригоден да отговаря на различни потребителски предпочитания и навици. Това персонализиране ви дава възможност да изберете оформлението, което се подравнява безпроблемно с вашите уникални модели на използване. Оттук нататък възможностите са безгранични.

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Незабавен контрол на една ръка разстояние

Изпитайте несравнимо удобство с незабавен достъп до управление на устройството направо от началния екран. Чрез елиминиране на ненужните елементи и интегриране на свързани функции, потребителският интерфейс става по-интуитивен, позволявайки на потребителите да изпълняват задачи по-бързо и намалява времето за кликване. Независимо дали искате да започнете гласово повикване, да наблюдавате емисиите на камерата в реално време, да активирате режима на отсъствие, да регулирате завесите, да осветите вашето пространство или дори да сварите чаша прясно кафе, изпълнението на тези задачи вече е лесно постижимо само с едно докосване началния екран на NSPanel Pro.
Можете да персонализирате уиджетите за вашия начален екран на NSPanel Pro. Задайте устройства, сцени, разширени екрани, гласово повикване, интелигентна сигурност, камери на живо, уеб страници и т.н. като уиджети на началния екран за незабавен контрол.

 

Shares
  • https://www.facebook.com/groups/291455135812703

Рационализирано управление на устройства:
Управлявайте безпроблемно вашите устройства с едно докосване. Независимо дали става дума за регулиране на осветлението, контролиране на температурата или управление на уреди, началният екран на NSPanel Pro поставя силата на контрол директно на една ръка разстояние.

Безпроблемно активиране на сцена:
Преобразете жизненото си пространство с предварително конфигурирани сцени, които отговарят на начина ви на живот. От атмосферата „Movie Night“ до рутинните програми „Good Morning“, активирайте незабавно предпочитаните от вас сцени, за да създадете перфектната атмосфера за всеки повод.

Разширена интеграция на екрана:
Разширете своя контролен хоризонт с разширени екрани, позволяващи цялостен мониторинг и управление на множество устройства и системи от един интерфейс. Навигирайте без усилие между екраните за достъп до критична информация и функции.

Комуникация без усилие с гласови повиквания:
Поддържайте връзка с любимите хора чрез интегрирана функция за гласово повикване. Инициирайте повиквания директно от вашия NSPanel Pro, осигурявайки безпроблемна комуникация без необходимост от допълнителни устройства.

Разширени функции за сигурност за спокойствие:
Подобрете сигурността на дома си с интелигентни джаджи за сигурност, позволяващи незабавен достъп до емисии за наблюдение, алармени системи и брави на врати за несравнимо спокойствие, независимо дали сте у дома или далеч.

Наблюдение с камера в реално време:
Следете зорко имота си с емисии на камера на живо, достъпни директно от началния екран. Наблюдавайте обкръжението си в реално време, като гарантирате безопасността и сигурността на вашия дом и близки.

Бърз достъп до уеб страници:
Навигирайте в дигиталния пейзаж без усилие с бърз достъп до любимите си уеб страници директно от началния екран на вашия NSPanel Pro. Бъдете информирани, забавлявайте се и се свързвайте с едно докосване.

 

Разгледайте новите функции във V3.0.0
За изчерпателен преглед на революционните функции, въведени във V3.0.0, разгледайте нашата подробна статия, подчертаваща най-новите иновации в NSPanel Pro. Открийте как тези подобрения не само предефинират управлението на интелигентния дом, но и издигат ежедневното ви изживяване до безпрецедентни нива на комфорт и удобство.

Заключение
С набор от адаптивни джаджи на ваше разположение, NSPanel Pro V3.0.0 дава възможност на потребителите да приспособят своето умно домашно изживяване към своите уникални предпочитания и нужди. От управление на устройства до активиране на сцена и сигурност, всеки аспект на домашната автоматизация е безпроблемно интегриран за несравнимо удобство и контрол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This