За контакти: 0892968684

Смарт устройства SONOFF, които работят с вашия Apple Watch.

Apple Watch се използва предимно за проследяване на фитнес и здраве, но може също така да бъде ползван за дистанционно управление на интелигентните ви домашни устройства, дори по-лесно от мобилните телефони. Днес идва нова актуализация за начина на управление на смарт устройствата SONOFF, че вече можете да контролирате домашните си уреди на вашия Apple Watch – смарт устройствата SONOFF могат да се синхронизират с вашия Apple Watch за по-лесно управление. Независимо дали сте вкъщи или навън, вие имате контрол върху дома си. Ако имате Apple Watch, този път ще бъдете изумени от тази нова промяна за SONOFF.
*Понастоящем има интелигентни превключватели и контакти SONOFF, TH16 с наблюдение на температурата и влажността и NSPanel сензорен стенен превключвател.

Какви са функциите на SONOFF, до които вашият Apple Watch има достъп? 

На Apple Watch можете да контролирате:
– Отделно управление на устройството – Подобно на интелигентното управление на смарт устройства SONOFF на вашия мобилен телефон, устройствата SONOFF под вашия акаунт в eWeLink могат да бъдат добавени към вашия Apple Watch за лесно управление. Вашият домашен уред, свързан със SONOFF, може да се включва и изключва чрез вашия Apple Watch с просто докосване. В SONOFF се поддържат само единични интелигентни устройства за добавяне на интелигентен контрол.
– Задействане на интелигентни сцени – Това ви позволява да създавате интелигентни сцени за включване или изключване на вашите SONOFF устройства чрез условието „Докоснете за изпълнение“ на Apple Watch. Когато интелигентна сцена е настроена добре в приложението eWeLink, ще можете да направите интелигентната сцена изпълнена чрез докосване на вашия Apple Watch.
– Групов контрол – За да накарате всичките си домашни уреди да отговарят на вас едновременно, добра опция е да ги организирате в група за управление. Сега в Apple Watch можете да групирате всичките си домашни уреди, свързани със смарт устройства SONOFF, за да включвате и изключвате наведнъж. Просто докоснете вашия Apple Watch.
– Siri бърз достъп – Управлението на вашите светлини или смарт устройства е само с няколко докосвания на вашия Apple Watch. С прекия път на Siri обаче можете дори лесно да получите достъп до интелигентните си домове. Просто извикайте Siri и кажете командата, която сте задали, за да активирате устройствата си.
Отидете до края на статията, за да гледате видеоклип, за да научите как да контролирате SONOFF чрез пряк път на Siri.

С Apple Watch е доста лесно и бързо да контролирате интелигентните си домашни уреди. От отделно управление на смарт устройства, задействане на смарт устройства с едно докосване, управление на група устройства до активиране на Siri, за да накарате устройствата ви да работят, можете дори да правите много повече от проследяване на фитнес и здраве с помощта на Apple Watch. Досега се поддържат само единични смарт устройства SONOFF, TH16 с мониторинг на температурата и влажността и NSPanel за добавяне и управление на Apple Watch. В бъдеще ще бъдат разработени повече поддържани типове устройства, следете се.

Не забравяйте да актуализирате вашето приложение eWeLink до ниво V4.9.0 или по-късно и Apple Watch до ниво V4.0 или по-късно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This